Els creadors d’aquesta web som 3 estudiants de l’Escola PIA de Mataró que ens agrada l’esport, d’aquí la idea de fer aquesta web basada a fer exercici, rutines, dietes… Vam pensar com poder fer una web que enganxes els joves relacionats amb l’exercici i al final ha sortit aquesta web. 

Em dic Nil Felipe, tinc disset anys i soc estudiant del PIA Santa Anna

Soc un noi estudiós, responsable, sexy i lliure 😉

@nil.feliipe en IG

M’agrada l’esport, els videojocs i els partits de futbol, també m’agrada el menjar i la cuina.

Em dic Nicolau Reyes Palma, tinc disset anys i soc estudiant de l’Escola PIA de Mataró, concretament del grau mitjà de SMX. 

M’agrada molt la informàtica i els esports, sobretot el bàsquet, el futbol i el tenis. També m’agrada molt la Formula 1 i Moto GP.

Un dels hobbies que tinc és jugar a videojocs amb els meus amics per competir entre nosaltres, solem jugar a jocs com Rocket League, GTA V, Formula1 2021, ….
Soc en Marc Marzà Clemente, tinc disset anys i soc un estudiant de l’escola Pia Santa Anna de Mataró del grau mitjà d’informàtica de segon any.

Soc Aficionat a veure tota mena d’esports i tinc com a objectiu algun dia poder programar alguna cosa per ajudar a les persones.
Nosaltres anem junts des de fa dos anys a la mateixa classe. Dos de nosaltres, ja anàvem des de fa més temps en el mateix institut, i el primer dia en el cicle ens fa ajuntar l’escassetat de llocs lliures que quedaven a la classe.

Aquesta situació ens va fer ajuntar com a companys i futurament tenir una bona amistat. 

Hem sofrit, hem rigut, hem passat moltes coses junts i estem actualment desenvolupant aquesta xarxa social dedicada a l’esport.


En aquesta xarxa social, tractarem els temes de dietes, rutines i entrenaments, la gent podrà agafar idees i fins i tot, en un futur publicar les seves pròpies rutines (diem futur perquè està en desenvolupament).

Tenim uns experts en l’equip sobre dietes i rutines, ja que tenen familiars que es dediquen a aquest camp i aprofitem la seva experiència en l’àmbit.